Åsa Blommor & Trädgård

Liva upp vardagen med månadens blomma

Vi är specialister på avancerade binderier i samband med bröllop och begravningar. Men varför nöja sig med det? Vackra blommor kan göra underverk för stämning hemma och vara en bonus i vardagen som inte kostar särskilt mycket. Under 2019 har vi en särskild kampanj för dig som älskar blommor. Vi kallar erbjudandet för månadens blomma! Det är helt enkelt en prenumeration för dig som bor i Åsa eller Kungsbacka.  

Sista torsdagen varje månad får du hem en härlig och nybunden bukett som vi tror kommer att hålla sig fin i en vecka om du placerar den i vatten. Att den håller sig över hela helgen kan vi garantera, då vi valt ut snittblommor med sådana egenskaper. Prenumerationen har ingen uppsägningstid men ska avslutas minst en vecka innan den sista leveransen.


 

Prenumeranter får fina erbjudanden

Månadens blomma kostar 249 kronor inklusive leverans hem till dörren. Utdelningen sker någon gång mellan kl 17.00 och 20.00 och lämnas utanför din dörr om du inte är hemma och kan öppna. Urval, färger och komposition varierar med årstiden. Nu när vi introducerar erbjudandet kör vi med en välkomstbonus som innebär att du får den första buketten gratis! Du som prenumererar på månadens blomma 2019 får även en bonus i form av 10 % i rabatt på våra uppsättning för bröllop och begravningar. Visst är det ett bra erbjudande?  

Kontakta oss online eller via telefon så berättar vi mer om hur du gör för att prenumerera och hur du får din bonus.